5 πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεστε Εργάτες Φωτός

Published on 17 October 2017
 

Είστε εργάτες φωτός; Μπορεί να είστε αλλά να μην το γνωρίζετε. Εργάτης Φωτός είναι κάποιος που έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην ανάπτυξη και υποστήριξη της εσωτερικής παρουσίας και στην επίγνωση του εαυτού και των άλλων.

Οι εργάτες φωτός είναι υπερασπιστές της θεραπείας και τους αρέσει να πιστεύουν ότι είναι ικανοί να αντιλαμβάνονται τις θεραπευτικές ενέργειες. Συχνά, σε αυτή τη ζωή ή σε μια προηγούμενη, έχουν ή είχαν κάποιου είδους πνευματική αφύπνιση.
Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως έχουν χρυσή καρδιά. Είναι γεμάτοι με ζεστασιά και αγάπη. Ακολουθούν πέντε πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεστε εργάτες φωτός:

Η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ

Ενώ ο καθένας σε αυτόν τον κόσμο έχει κάποιο επίπεδο ενσυναίσθησης, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες προσωπικότητες που έχουν έμφυτα μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από τους άλλους. Οι εργάτες φωτός είναι εκείνοι που έχουν μια απίστευτη αίσθηση ενσυναίσθησης προς τους άλλους.

Είναι περισσότερο ικανοί στον εντοπισμό των συναισθημάτων των άλλων, καθώς είναι κομμάτι του πόθου τους να θεραπεύουν εκείνους οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια βλάβη.

Διαβάστε επίσης: 7 σημάδια ότι τα πηγαίνετε πολύ καλά στη ζωή σας (Ακόμα και αν δεν νιώθετε έτσι)

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ/ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ

Γίνεστε αδιάφοροι στις ταμπέλες που σας βάζουν οι άνθρωποι. Σε αντίθεση με την  απόκτηση οποιασδήποτε κοινωνικής ταυτότητας, οι εργάτες φωτός δε νιώθουν την ανάγκη να χαρακτηρίσουν τις διαστάσεις και τις πλευρές της ζωής τους.

Δεν ντύνεστε όπως ντύνονται κάποιες συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Δεν δράτε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εκπέμψετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Ακόμα και οι φυλετικές και σεξουαλικές ταυτότητες εξαφανίζονται. Βρίσκεστε απλά μέσα στο είναι σας.

ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο κόσμος ενός εργάτη φωτός είναι γεμάτος με συναισθήματα. Οι εργάτες φωτός είναι άτομα με ενσυναίσθηση με την κυριολεκτική έννοια της λέξης.
Είναι ικανοί να νιώσουν πλήρως τα αισθήματα των άλλων σαν να είναι εκείνοι, αυτοί που βιώνουν αυτά αισθήματα.

ΕΛΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Οι εργάτες φωτός είναι φάροι φωτός σε ένα κόσμο γεμάτο σκοτάδι. Οι άνθρωποι έλκονται από αυτούς εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εκπέμπεται το φως από μέσα τους.

Είναι εύκολο να εντοπίσουμε κάποιον εργάτη φωτός επειδή τον νιώθουμε σαν να ναι κάποιος παλιός φίλος. Κάποιος που ξέρουμε για χρόνια.

ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Στους εργάτες φωτός απουσιάζει ο φόβος του θανάτου, μιας και καταλαβαίνουν ότι ο θάνατος έχει τη θέση του στον κόσμο όπως οτιδήποτε άλλο. Είναι αναπόφευκτος και φυσικός.

Διαβάστε επίσης: Βρες ένα τρόπο να μιλήσεις με το θεό μέσα σου

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: AWAKENGR.COM VIA HEARTCENTEREDREBALANCING.COM

Οι πληροφορίες που περιέχονται στα άρθρα του Συναισθάνομαι έχουν καθαρά ενημερωτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του προσωπικού σας Ιατρού ή Ψυχολόγου. Πρωτού ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία μπορεί να διαβάσετε στο διαδίκτυο πάντα να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας Ιατρό.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Υποστηρίξτε με το Like σας την νέα σελίδα του Συναισθάνομαι στο Facebook

Η Ομάδα του Συναισθάνομαι σας περιμένει στην Σελίδα μας στο Facebook. Σας ευχαριστούμε.