Πως γίνεται πραγματικά μια εγχείρηση αλλαγής φύλου;

Published on 27 December 2017
 

Η χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται για να μετατραπούν τα γεννητικά όργανα ενός ατόμου σε εκείνα του αντίθετου φύλου.

Κοστίζει πολύ, έχει σωματικό και ψυχικό κόστος, αλλά είναι το τελευταίο βήμα πριν την οριστική επίτευξη και διατήρηση μιας εναλλακτικής και πιο αρμόζουσας για το συγκεκριμένο άτομο ταυτότητας φύλου.
Η εγχείρηση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα είναι συχνά πιο επιτυχημένη από εκείνη της αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άντρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό πeος από το να δημιουργηθεί λειτουργικός ιστός κλειτορίδας.
Η επέμβαση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα περιλαμβάνει την αναμόρφωση των αρσενικών γεννητικών οργάνων, με τη μορφή ενός κόλπου. Μερικές φορές αναφέρεται ως αιδοιπλαστική (vaginoplasty) και επί της ουσίας συνεπάγεται την αφαίρεση των όρχεων και την αναστροφή του πέους.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσετε να διαμορφώσετε μια ιδέα πως πραγματοποιείται η επέμβαση αλλαγής φύλου. Με την ιατρική τεχνολογία να καλπάζει είναι θέμα χρόνου να απλουστευθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία.

πηγη

Οι πληροφορίες που περιέχονται στα άρθρα του Συναισθάνομαι έχουν καθαρά ενημερωτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του προσωπικού σας Ιατρού ή Ψυχολόγου. Πρωτού ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία μπορεί να διαβάσετε στο διαδίκτυο πάντα να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας Ιατρό.
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Υποστηρίξτε με το Like σας την νέα σελίδα του Συναισθάνομαι στο Facebook

Η Ομάδα του Συναισθάνομαι σας περιμένει στην Σελίδα μας στο Facebook. Σας ευχαριστούμε.